Logga in

I samarbete med Fortum

Smart & tryggt elavtal för dig som kund hos Nabo

Portföljförvaltning och hjälp med elinköp för dig som är Nabo-kund och vill sänka dina elkostnader. I vårt samarbete med Fortum får du ett smart och tryggt elavtal skräddarsytt för fastigheter och bostadsrättsföreningar.

KOM IGÅNG MED FORTUM

Luta er tillbaka och låt experterna göra era elinköp

Elmarknaden innebär en så stor osäkerhet för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Det är väldigt svårt att ha kostnadskontroll utan att göra något för att skydda sig. Nabo har därför tillsammans med Fortum tagit fram ett smart och tryggt elavtal som är speciellt anpassat för fastigheter och bostadsrättsföreningar. 

I avtalet ingår Fortums Portföljförvaltning som hjälper bostadsrättsföreningar med smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar Fortums experter med att sprida riskerna för att ge ett jämnare elpris - och i förlängningen en så låg elkostnad som möjligt.

I stolt samarbete med

Det här ingår i avtalet
Portföljförvaltning
  • Fortums Portföljförvaltning - sprider risker och ger ett lägre elpris över tid
  • Ett tak på 1,7 öre/kWh i påslag
Samfakturering & gratis rådgivning
  • Samfakturering ingår utan extra kostnad
  • Två timmar gratis energirådgivning med en certifierad partner i energieffektivisering
Digitalt verktyg
  • Tillgång till Fortum Online. Ett digitalt verktyg med översikt över elförbrukning, fakturor, effekttoppar samt möjlighet att sätta larm vid avvikande förbrukning.
KOM IGÅNG MED FORTUM
Hur fungerar en portfölj­för­valtning?

Fortums portföljförvaltare besitter stor kunskap om elmarknaden. De analyserar marknaden och utnyttjar prissvängningarna för att hitta det bästa priset för kunden både på kort- och långsikt. De gör alltså flera delinköp vid gynnsamma tillfällen med god framförhållning när priset är lågt. Genomsnittet av dessa delinköp blir ert slutliga elpris.

Vad är Samfak­tu­rering?

Samla alla era elkost­nader på en och samma faktura. Vi på Fortum erbjuder samfak­tu­ering vilket innebär att ni får en faktura för er nätavgift och er förbrukade el istället för två olika. Att få alla elkost­nader på samma faktura är en stor fördel. Ni får en bättre översikt och reducerar administ­rativt arbete med färre fakturor.

Sänk fastighetens elkostnader

Kom igång nu och få ett skräddarsytt erbjudande

KOM IGÅNG MED FORTUM
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies