Välkommen till en kort webinarserie om bostadsrättsföreningens stämma. Serien består av två avsnitt där vi i första avsnittet går igenom hur en stämma genomförs och varför det är viktigt att det görs enligt reglerna.

I andra avsnittet går vi igenom de olika sätten att genomföra en stämma. Det är många som väljer att hålla i stämman digitalt pga pandemin men det passar inte alla föreningar. Vi går igenom alla alternativ under detta webinar och du får även en demo av Nabos lösning för digital stämma. 

Webinar 1: Så genomförs stämman enligt reglerna

Under detta webinar får du info om regler som styrelsen behöver tänka på inför, under och efter stämman. Du kommer även få en generell genomgång av de frågor som måste avhandlas under stämman. Se webinaret här.

Webinar 2: Tre sätt att genomföra stämman den

Fysisk, hybrid eller digital stämma? I detta webinar går vi igenom de olika alternativen för genomförande av stämman (inklusive demo av digital stämma) så du kan välja det alternativ som passar din förening. Se webinaret här.

Boka digital stämma med Nabo!

Funderar du att genomföra stämman digital i år? Nabo erbjuder en komplett lösning för digital stämma som sparar dig tid och gör genomförandet av stämman smidigt och enkelt. Läs mer och anmäl intresse här.