Hem » BRF-Trygg

Skydda din bostadsrättsförening med en av Sveriges mest omfattande fastighetsförsäkringar

Med över 3 100 nöjda bostadsrättsföreningar över hela Sverige blir vi starka tillsammans. Därför har vi förhandlat fram så du som kund hos Nabo får en av de bästa försäkringarna på marknaden. Detta gäller både pris, täckning och service.

Marknadsledande försäkringsskydd utan krångel

Med en skräddarsydd försäkring för din fastighet har du ett enkelt sätt att trygga din vardag, för dina boenden och för din fastighet. Om olyckan är framme och något händer med ditt hem och bostad, dina saker eller dig själv kan du förvänta dig snabb hjälp utan krångel. 

Vi har tillsammans med försäkringsförmedlaren Gallagher och försäkringsgivaren If Skadeförsäkringar, skapat försäkringen BRF-Trygg och valt ut de situationer en bostadsrättsförening behöver skydd mot. Detta ger er en mycket omfattande försäkring med delar som skiljer oss från andra. Jämför oss gärna med din nuvarande försäkring!

Vi jobbar bara med välkända, trygga, seriösa, nordiska försäkringsbolag för att på bästa sätt ge dig det bästa skyddet på marknaden, alltid med den service du behöver. Med våra samarbetspartners får ni just detta. Jämför försäkringen idag!

Därför ska du välja Nabo

4.1 på Google Reviews

Få ett team av engagerade experter som ger snabba svar och löser problemen

Tidseffektivt

Minska arbetsbördan och frigör tid med enkla digitala lösningar

Långsiktigt och transparent

Säkerställ kontinuitet genom samlad dokumentation och kommunikation i kundportalen

Vår fastighetsförsäkring

Egendomsförsäkring

Ersätter skador på egendom, vid exempelvis brand, vattenskada, skadegörelse, stöld och rån. 

Maximerat åldersavdrag

En unik förmån för ett effektivt skydd mot dyra vatten- eller brandskador i fastigheten på 200 000 kr.

Styrelseansvar

Som styrelseordförande har du ett stort personligt ansvar vid  eventuella ekonomiska förluster. Vi hjälper dig att säkerställa att skyddet är tillräckligt om olyckan är framme och omfattar upp till 5 mkr i belopp.

Rättsstvist

Om du skulle hamna i en rättstvist tar vi hand om dig. Försäkringen ersätter kostnader för skäliga rättegångs- och ombudskostnader, exempelvis om bostadsrättsföreningen hamnar i tvist. 

Allriskmoment

För plötsliga och oförutsägbara skador som skadar ditt hem.

Olycksfall

För alla boende och besökare i alla delar av föreningen. Även utomhus om något händer under tex. vårstädningen

Skadeservice genom Gallagher

Råd för rätt skadeersättning: Råd och hjälp till rätt ersättning ingår i skadeservicen. Gallaghers fastighetsjurister och skadeexperter ger råd och stöd med utgångspunkt från att våra kunder i alla situationer ska få en korrekt skadeersättning. 

Hjälp med skadeanmälan: Hjälp med att formulera skadeanmälan så att inga viktiga detaljer saknas, som kan påverka ersättningen negativt.

Second opinion kring skadebeslut: Om du har frågor kring skadebeslutet vänder du dig enkelt till Gallaghers skadeservice som gör en second opinion av ärendet.

 Stöd vid komplettering av anmälan: Om Gallagher gör en annan bedömning än försäkringsbolaget får du hjälp att komplettera din anmälan. Vi kan också föra dialogen direkt med försäkringsbolaget.

Fyll i formuläret och få en kostnadsfri bedömning av Gallagher

Tack för att du kontaktar oss på Nabo. Vi hör av oss inom kort. Vänligen, Nabo

Få kostnadsfri bedömning av ert försäkringsskydd

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att skydda din bostadsrätt med en av de bästa fastighetsförsäkringarna i Sverige.

Gallagher granskar era villkor, omfattning och självrisker och säkerställer att ni inte saknar skydd eller betalar för mer än ni behöver. Låt dem visa er hur en skräddarsydd fastighetsförsäkring kan hjälpa er att minimera risker och skydda er ekonomiska säkerhet. 

Förfrågan är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Så här fungerar det

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att skydda din bostadsrätt med en av de bästa fastighetsförsäkringarna i Sverige.

Gallagher granskar era villkor, omfattning och självrisker och säkerställer att ni inte saknar skydd eller betalar för mer än ni behöver. Låt dem visa er hur en skräddarsydd fastighetsförsäkring kan hjälpa er att minimera risker och skydda er ekonomiska säkerhet. 

Förfrågan är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Varför BRF-Trygg

Konkurrenskraftigt pris

För att ge dig ett så bra erbjudande som möjligt har vi med våra över 2800 bostadsrättsföreningar förhandlat fram ett konkurrenskraftigt pris.

Personlig försäkringsexpert

Få tillgång till ett försäkringsteam bestående av jurister och skadespecialister.

Marknadsledande täckning

En av de mest omfattande försäkringarna för din fastighet för att enklare trygga din vardag mot kostsamma skador och problem.

Så tycker en av våra kunder

Redan idag har vi 3 100 kunder runt om i Sverige. Här är vad några av dem säger om oss.

01/01

  Skarp och konkurrenskraftig

  ”Min förening fick snabb och vänlig service av teamet på Gallagher när vi letade ny fastighetsförsäkring till vår Brf. Inom loppet av en dag hade vi en skarp, och konkurrenskraftig, offert att ta ställning till. Alla våra frågor besvarades på ett professionellt och kompetent sätt och vi kände oss trygga genom hela processen”

  Peter – Brf. Ordförande

  Detta bör din bostadsrättsförenings försäkring alltid innehålla

  I en bostadsrättsförening och fastighet kan många saker inträffa. Att säkerställa att föreningens försäkring innehåller bra villkor med omfattande moment avgör om en händelse blir dyr eller billig när skadan inträffar. Men hur vet man vilka komponenter som är viktiga? På vilka kriterier ska man välja försäkring? 

  Vi har samlat de viktigaste försäkringsmomenten din förenings försäkring bör innehålla som avgör om det blir dyrt eller inte när skadan väl är framme. Klicka nedan för att komma till artikeln med de viktigaste försäkringsmomenten.

  Brf Trygg – Öka tryggheten och kompetensen i din förening

  Prata med oss!

  Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.