Logga in

Trygghet i vardagen

Försäkring för din brf med BRF-Trygg

Brf Trygg är ett försäkringskoncept i tiden, utformat för dig och din bostadsrättsförening. Du får helhetsservice och styrelsen avlastas avseende föreningens skade- och försäkringsfrågor. 

Jag vill veta mer

Ett försäkringskoncept i tiden

BRF-Trygg är en unik försäkringslösning i samarbete med försäkringsförmedlaren Proinova, utformad för bostadsrättsföreningar som har förvaltning genom Nabo. BRF-Teamet på Proinova erbjuder dig och din förening gedigen erfarenhet inom allt som rör din fastighet, som brandsäkerhet, besiktning, skadeärenden och allmän löpande service. Genom BRF-Trygg kan din förening teckna försäkring hos Trygghansa eller Folksam med kanske marknadens bästa villkor. Välkommen att höra av dig till teamet på Proinova!

I samarbete med Proinova

Varför BRF-Trygg

God helhetsservice
Engagerat team med hög tillgänglighet ger din brf helhetsservice av högsta kvalitet
Kompetent team
Med BRF-Trygg får din brf ett dedikerat försäkringsteam med hög kompetens inom bostadsrätts- och fastighetsförsäkring
Trygghet i vardagen
En försäkring med villkor anpassade för en brf:s unika behov ger trygghet i vardagen och stöd om skadan är framme
Jag vill göra en intresseanmälan!
Så tycker en av våra kunder
Peter – Brf. Ordförande

”Min förening fick snabb och vänlig service av teamet på Proinova när vi letade ny fastighetsförsäkring till vår Brf. Inom loppet av en dag hade vi en skarp, och konkurrenskraftig, offert att ta ställning till. Alla våra frågor besvarades på ett professionellt och kompetent sätt och vi kände oss trygga genom hela processen”

Detta bör din bostadsrättsförenings försäkring alltid innehålla

I en bostadsrättsförening och fastighet kan många saker inträffa. Att säkerställa att föreningens försäkring innehåller bra villkor med omfattande moment avgör om en händelse blir dyr eller billig när skadan inträffar. Men hur vet man vilka komponenter som är viktiga? På vilka kriterier ska man välja försäkring? 

Vi har samlat de viktigaste försäkringsmomenten din förenings försäkring bör innehålla som avgör om det blir dyrt eller inte när skadan väl är framme. Klicka nedan för att komma till artikeln med de viktigaste försäkringsmomenten.

Läs artikeln
Tre tips på hur du skyddar din förening mot skador
Skadestånd i brf:en
Vad gäller vid vattenskada?
Vilka försäkringar behöver en brf?
Möt ditt blivande expertteam
Ulrik Rydstedt

Fastighetsjurist och förmedlare

Ulrik är fastighetsjurist och ansvarig för BRF-teamet hos Proinova. Ulrik har lång erfarenhet från försäkrings- och fastighetsbranschen och arbetar med rådgivning, utbildning, föredrag och allmän löpande service.

010-22 16 680
ulrik.rydstedt@proinova.se

Frida Stensdotter

Förmedlare

Frida är förmedlare och koordinatior hos Proinova. Frida arbetar med rådgivning, administration, försäljning och allmän löpande service.


010-22 16 679
frida.stensdotter@proinova.se

Ulf Munckhammar

Förmedlare

Ulf har en diplomutbildning som säkerhetschef och arbetar inom brand- och säkerhetsområdet med rådgivning, utbildning och allmän löpande service. 


010-22 16 690
ulf.munckhammar@proinova.se

Ulf Nelson

Förmedlare och Skadespecialist

Ulf har tjänstgjort över 40 år i branschen och har erfarenhet som skadeinspektör, byggtekniker samt besiktningsman. Ulf arbetar med rådgivning, utbildning och allmän löpande service.

010-22 16 676
ulf.nelson@proinova.se

Olivia Bååth

Fastighetsjurist

Olivia arbetar som fastighetsjurist med allmän rådgivning och löpande service. Olivia har en bakgrund inom rättsskyddsskador och fastighetsrättsliga frågor.

010-22 16 688
olivia.baath@proinova.se

Exklusivt för dig som kund hos Nabo

Brf Trygg - Öka tryggheten och kompetensen i din förening

Läs mer om Brf Trygg
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies