Logga in

EKONOMISK FÖRVALTNING

Smarta digitala tjänsten hjälper BRF-styrelser

Smarta digitala tjänsten hjälper BRF-styrelser

Många bostadsrättsföreningar har fortfarande papper och pärmar för mycket av föreningens ekonomi och administration. Det analoga systemet är dock sårbart och gör det svårare för nya ledamöter att snabbt och enkelt kunna sätta sig in i föreningens ekonomi, rutiner och administration.

Därför ser allt fler bostadsrättsföreningar fördelarna med att digitalisera styrelsearbetet för att skapa mer struktur och transparens. Inte nog med att det underlättar för nya ledamöter att börja i styrelsen, när hela styrelsen har tillgång till samma information och föreningens ekonomi blir det dagliga styrelsearbetet mycket lättare.

På Nabo erbjuder man en kundportal framtagen för att underlätta styrelsearbetet för dig och din brf. Här får du smarta funktioner som notis när avtal går ut, full insyn i ekonomin och helt digitaliserat bokslutsarbete.

– När du digitaliserar styrelsearbetet finns ingen risk att någon information går förlorad. Du slipper skicka pärmar med bud och du kan känna dig säker med hanteringen av dokument, ekonomi och information när alla loggar in med Bank ID,

säger Jonas Gustavsson, ekonomisk förvaltare på Nabo

-> De vanligaste saker BRF:er digitaliserar

Upptäck Nabos digitala styrelseportal
Publicerad: 18 May. 2022 09:32
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies